Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

Тел: + 86-760-85588259

Моб: +8613590829129

Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

Стакло за степенице

Стакло за степениште У приватној кући или јавним зградама, без обзира на све услове, стаклена стаклена ограда увек изгледа невероватно. Кад људи уђу у собу, наша највећа пажња ће се платити стакленом стопалу. Чаша стаклене ограде: Како стакло је декоративно и ......

Стакло за степенице

У приватној кући или јавним зградама, без обзира на све поставке, ограда од стакленог стуба увек изгледа невероватно. Кад људи уђу у собу, наша највећа пажња ће се платити стакленом стопалу.

Чаша стакленог степеништа: Како је стакло декоративно и стресано у структури стаклене стаклене ограде. Потребно је имати заштитну функцију и сила гурања. Зато стакло треба да користи сигурносно стакло. Тренутно ограда степеница користи каљено стакло.

За фиксирање два краја рукохвата је кључни процес квалитета. Тешке тачке треба да буду фиксне локације, као што су зид, постови и причвршћени метални пост. За зидни или конструкцијски цилиндар, делови гвожђа могу бити унапред уграђени у главну конструкцију, а онда се површинска цев заварити уграђеним деловима или причвршћеним; Вијци за експанзију се такође могу користити за закивање делова гвожђа или за употребу ноктију за ударање у везни део, а затим за затезање површинске цеви и прикључних делова. Дужина наслона за руку: површинска цијев треба да буде дугачка, ако желите бити дугачка, може се спојити, али не би требала показивати траг. Рукохват је повезан са стаклом, додати челични део у рукохват, може побољшати чврстоћу површинске цеви.

应用图.jpg

应用图2(001).jpg


Hot Tags: стаклена ограда, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, прилагођени, попуст, ниска цена
 • Newsletter
 • Kategorija proizvoda
 • Kontaktirajte nas

  Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

  Тел: + 86-760-85588259

  Моб: +8613590829129

  Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

 • QR Code
 • Цопиригхт © Зхонгсхан Јиахе Метал Цо, Лтд Сва права задржана.