Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

Тел: + 86-760-85588259

Моб: +8613590829129

Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Цинк Стеел Балустраде купац? У стању несреће
Apr 28, 2018

Реч "Буддха" постаје популарно на Интернету. Реч Будизам значи неку врсту понашања, било који начин, не превише срца и лагани начин живота. Морам рећи, не могу прихватити овај начин живота. Али ако наишете на купца челичне ограде, то није исти.

[addition and guardrail]

У прошлости смо открили купца од челичног ограда од Будине, што је врло тужан процес. Када је питао о огради, он је једноставно рекао исто. Уредник није разумео шта је то, па је питао дизајнера да му дају конвенционалнији дизајн.Када га је питао о цени. Он је такође нека врста сланог и слабог скоро ... Уредник је онда жалио, зашто не би давао виши цитат? Шалим се. Дух службе још увек је неопходно. Коначно, све до инсталације челичних ограда од цинка. Купац Будиног челичног ограда је то учинио не-не.

Мала шминка верује да Буда одељење није лоше, али треба га схватити озбиљно. Није важно шта радите, завршите на губитку. За произвођача цинка од челика, захтјев купца је истина. захтев квалитета је основна свест предузећа.У конкурентној тржишној економији.Буддха је цинк челични ограде произвођачи не могу преживјети.Зинц-челичне ограде произвођач зхонгсхан јиахе хардваре цо., ЛТД. Специјализована је за производњу ограда за 15 година.


 • Newsletter
 • Kategorija proizvoda
 • Kontaktirajte nas

  Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

  Тел: + 86-760-85588259

  Моб: +8613590829129

  Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

 • QR Code
 • Цопиригхт © Зхонгсхан Јиахе Метал Цо, Лтд Сва права задржана.