Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

Тел: + 86-760-85588259

Моб: +8613590829129

Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Светски дан читања, Дан и дан читања, Дан нашег читања.
Apr 23, 2018

Постоји добар углед у књизи: "у књизи је пуно новца, у књизи постоји златна кућа", задовољство читања књига, које само по себи може наћи у великом броју књига, Љубитељи књига ће пронаћи забаву. Књига је љествица људског напретка, додатка и заштитног огњишта да се попне на идеалан врх заједно са нама.

World reading day, plus and reading day, our reading day.Наш степениште, идеалан врх, додајте и чувајте се да се попнете уз нас.

Бриљантан авантуристички роман; Проза дела еуфемизма; Мистеријска књига научне фантастике. Пливам у безбројним познатим стварима и осећам бесконачно знање читања.

Венг сен је једном написао: "планина је освјетљена водом у ходнику, плес је у пролећном вјетреном вјетру. Добре птице и пријатељи, цвијеће које пада су сви чланци. Никада неће бити довољно стара да учи. Шта је то? радост читања? Трава није подељена на прозор.

Наш степениште, идеалан врх, додајте и чувајте се да се попнете уз нас.

Једина ствар која се није променила у овој промени је љубав читања и бескрајна потрага за знањем. Настојим да напредујем и покренем нова врата.

Зхонгсхан град Јиа и хардвер заједно са сваким читаоцем света који деле светски дан књиге, заједно са свијетом који заједно сарађује, напредује заједно, попети се на идеалан врх, тежи да буду лидер у индустрији.

World reading day, plus and reading day, our reading day.

Основни производи компаније су: заједница за стамбени комплекс, висококвалитетне виле, инсталација породичне производње алуминијумских врата и прозора, балконска ограда, ограда, ограде за степенице, капије од кованог гвожђа, инжењеринг од челичне конструкције, опћинске саобраћајне баријере, ограде, вањске надстрешнице, рекламни шатори, бицикла, бицикла и остали хардверски производи, компанија поседује производни капацитет годишње производње од 180 милиона јуана, компанија на домаћем тржишту у гуангдонг, хунан, хаинан, сханки, хенан, лиаонинг, иуннан, сицхуан и друге провинције, дугорочне и "агилне", "земаљска башта" итд. многи од наведених компанија за промет некретнинама и општинске инжењеринг компаније и међународна позната фирма за продају бренда ради одржавања добре сарадње, производи се извозе у Европу, Сјеверну Америку, Југ Америке, југоисточне Азије, Блиског истока и других земаља и региона

逐句 翻译 • Newsletter
 • Kategorija proizvoda
 • Kontaktirajte nas

  Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

  Тел: + 86-760-85588259

  Моб: +8613590829129

  Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

 • QR Code
 • Цопиригхт © Зхонгсхан Јиахе Метал Цо, Лтд Сва права задржана.