Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

Тел: + 86-760-85588259

Моб: +8613590829129

Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Када треба да инсталирате заштиту прозора? Како висина треба бити?
Mar 16, 2018

Алуминијумска легура са својом посебном предностом "не рђава" и каже, постепено постаје кориштење сваке велике грађе, балкон је мјесто гдје дјеца често кретају, сигурност ограде је и даље важна. Подлога за заштиту од алуминијумске легуре се распршује прашак, неће се рђати, неће произвести светлосно загађење, увек ће бити ново; безбедније је користити нову технологију између цеви и цеви. Лака тежина, отпорност на ударце (ваздухоплови су сви материјали алуминијумске легуре); алуминијумска легура у иностранству постала је главни производ зграде, а коришћење овог производа у Кини се такође повећава из године у годину.


Када треба инсталирати заштиту од прозора? Колико би требала бити висина?1. У принципу, Виндовс нашег животног окружења има два дела, део је у прозору, дио је ван прозора, обично у оквиру прозора не предузимају сигурносне мере, али како би сигурност наше чланове породице морала инсталирати заштитну ограду изван прозор.


2. Материјал заштитара од прозора има доста, користимо више дрвета и гвожђа, имамо и прелепе заштитнике за прозорске инсталације, ако изаберемо и цела породица нам украшава стил за прилагодбу, веома је лепа.


Ако је наш прозор мањи од четрдесет и пет центиметара изнад тла, огради ће требати високу тачку, око деведесет центиметара. Ако је то пливајући прозор, отварање рупе на тло је мање од 90 цм, а ограда мора не бити мањи од 90 центиметара.


4. Обичног прага ниског прозора је око 0,5 м, а ако је унутрашњи зид повећан за 0,4 метара, преграда или ограда морају испуњавати потребне мере заштите. Ако је месиа прозора превелика, као што је увални прозор, дијете често стајала је на прозору и гледао, а корисник мора стајати и 5. Отворити прозор до прозора, у овом тренутку, причвршћен за прозор самог заштитног ограна треба бити 0,9 м.

Ограда не би требало да буде нижа од 1,05 метра. Нето висина ограде не сме бити мања од 1,1 метра. Велики од прозора. • Newsletter
 • Kategorija proizvoda
 • Kontaktirajte nas

  Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

  Тел: + 86-760-85588259

  Моб: +8613590829129

  Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

 • QR Code
 • Цопиригхт © Зхонгсхан Јиахе Метал Цо, Лтд Сва права задржана.