Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

Тел: + 86-760-85588259

Моб: +8613590829129

Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Не постоји зид на крову, како инсталирати оплату од поцинкованог челика?
Aug 16, 2018

Наше заједничке балконске ограде, прозорске ограде, итд. Су постављене помоћу зидова за фиксирање ограде. Међутим, неки градилишта као што су кровови нису подржани зидовима. Шта да радим ако наишем на ту ситуацију?


Прво, постављање цијевних челичних балконских ограда обично захтијева да колоне и цијеви за лице улазе у зид. Дужина зида у земљу је углавном 20 мм. Ово ће осигурати да се ограде неће потресати како би се осигурала сигурност људи. Међутим, на градилишту крова нема зида. Како вам је потребно за ојачавање челичне ограде од цинка?Многе кровне ограде повезане су у облику прстена, или чак посебном делу челичне ограде од цинка. Ако немате зид, можете је само тражити. Када дизајнери челичних ограда поцињу са таквим проблемима, обично продужавају колоне током дизајна. На тај начин, током процеса инсталације, уз истовремено обезбеђивање стварне висине ограде, улаз колоне од цинка од челика није 20мм. У одсуству зидне подлоге. Улаз цинкове челичне ограде је обично већи од 40мм или више. Специфична дужина терена зависи од дужине ограде. Што је дужи ограда, дубље ће стуб ући у земљу. На крају крајева, сигурност је прва.


На крају, тачка коју треба подсетити јесте. Зато што је кровна конструкција тешка и опасна. Молимо вас да обратите пажњу на сигурност приликом извођења инсталације!


 • Newsletter
 • Kategorija proizvoda
 • Kontaktirajte nas

  Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

  Тел: + 86-760-85588259

  Моб: +8613590829129

  Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

 • QR Code
 • Цопиригхт © Зхонгсхан Јиахе Метал Цо, Лтд Сва права задржана.