Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

Тел: + 86-760-85588259

Моб: +8613590829129

Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Тржиште и изглед цинка Челичне ограде.
Apr 10, 2018

Челични балкон од цинка је заштићен као традиционални заштитни прозор од нехрђајућег челика замјенских производа, иако је изашао неколико година, има јаку отпорност на корозију, боју је богата, елегантан изглед, висок интензитет, умерена цијена и више предности и фаворизира их потрошача Али било који производ, било које тржиште увек има неуспешну страну.

Првенствено, ограда од ограда од цинк-челичног балкона има многе предности, али је и његов недостатак веома очигледан, јер заштитна ограда од цинк-челика користи метод комбинације за повезивање, другачије од традиционалног заваривања од нерђајућег челика.Деликован изглед, али потрошач је тешко да прихвати цинк-цијевни прикључак пластичних компоненти, нема сумње да су дефекти од пластичних компонената, било у отпорним на високе температуре, отпорне на високе температуре, лоше видљиве и тако различити аспекти, недостатак заваривања нерђајућег челика.

Други степен заштите челика од челика у посљедњих неколико година, има много у постројењу за прераду индустријског млина, у потрази за високим добитима, превара, не само што је ситнићи, цинкови челични профил је озбиљнији је то што комбинирани дијелови користе врло ниске квалитете пластичних компоненти.

Фатални утицај на сигурност и дуговечност заштитних ограда од цинк-јевог челика такође је имао негативан утицај на читаво тржиште. Наравно, у индустрији челика за заштиту од челика је такође иновација која тражи развој, уз висок квалитет како би створио чувени брендова велика предузећа. Схензхен винбонд гуардраил енгинееринг цо., ЛТД., са својим огромним професионалним истраживачким и развојним тимом, сада је развио серију заштитних ограда од челичног лима, цинк челичне ограде, цинк челичне ограде и друге нове високотехнолошке производе, постојећи број водећих индустријских површина цинк-профилног поступка обраде површина, поступак прскања, је индустријска технологија релативно зреле компаније, укључујући иновативност компоненти за заштиту од цинка од челика, али и подизали другу револуцију заштитне ограде од цинка, успјешан изум комбинује обликовање пластике и паметан метал високе чврстоће, ако је једном процес породични рад у борилачким вештинама, тако да је примена процеса еквивалентна ии јин јинг у вулин ЈуеКсуе.

Направите целокупну отпорност на оштећење челика од поцинкованог челика, отпорне на високе отпорности на високе температуре у поређењу са пластичним компонентама као што је пар пута, у поређењу са заваривањем од нерђајућег челика неколико пута, сваки пут постављен је ограда од цинка од челика замијењена нехрђајућим челиком заштитни прозор је најсвежија основа. Али да задржимо наставак високог квалитета, Схензхен винбонд гуардраил енгинееринг цо., ЛТД., површина је усвојена за све производе за прскање технологије и стриктно контролу, како би се осигурала стабилност квалитета и посвећеност до потрошача 20 година гаранција квалитета.

[додавање и заштита] тржиште и изглед челика ограде од цинка.

У исто време, зхонгсхан јиахе хардваре цо., ЛТД. Да ли је први у свом врхунском производу "тешки хан" производи серије, дебљина профила производа и обећање казне од 10. Потпуно елиминишући нерђајући челик у трајању од 20 година да би био лажан, како би продао понашање тржиште. Може се рећи да свака индустрија која се руководи само друштвеним нормама и иновацијама, потрошачима и предузећима за дилере има висок осећај одговорности за потпуну манифестацију, такође се надају да ће више великих компанија преузети одговорност, иновативни дух да учествује у заштитном челику од цинка растућа индустрија. • Newsletter
 • Kategorija proizvoda
 • Kontaktirajte nas

  Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

  Тел: + 86-760-85588259

  Моб: +8613590829129

  Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

 • QR Code
 • Цопиригхт © Зхонгсхан Јиахе Метал Цо, Лтд Сва права задржана.