Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

Тел: + 86-760-85588259

Моб: +8613590829129

Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Произвођачи на цинк челику Произвођачи научи да идентификујете оригиналне оловне цинкове оловке.
May 10, 2018

Чудно или је то стварно? Ово је често случај код неких купаца када купују цинкове челичне шипке. Жичана ограда од жељеза су дуго ружила и цинкови челични лимови нису у складу са цртежима дизајна. Проблеми попут пилинга на површини ограде. Корен ових проблема лежи у лошем изради или употреби инфериорних материјала да би се направили неквалификовани цинкови челични лимови. Шта да радите у вези са овом ситуацијом или како то спречити?

Прије свега, морамо запамтити да издате фактуру приликом куповине балустера цинка. Количина налога мора бити означена временом гаранције и проблемом квалитета производа. На овај начин можемо гарантовати своја права и интересе према рачуну и уговору када постоји проблем са огранцима.

Друго, када ограде прима робу, немојте журити за инсталацију. Прво проверите квалитет цинкове челичне шине како би испунили стандард. Прво проверите изглед, за шему цртања коју је произвођач дала, погледајте да ли је облик, боја и висина огранака су у складу са цртањем. Затим проверите да ли је спецификација цијеви у складу са цртањем. Боље је имати обујмицу. Ниједно стање се не може мерити помоћу обичне масе траке. Коначно, примећен је површински премаз челичних ограда од цинка , а слој је глатка, глатка и матирана. Да ли је боја премаза равномерна. Да ли је завар равно или не. Тип монтаже би требало да провери да ли су дијелови склопа комплетни. Челично чаше цинкиног челика са стаклом нема огреботина и да ли дебљина стакла испуњава захтеве.

Изненађен сам што има толико врата у малим цинк челичних шипки. Произвођач од зинц-челичних ограда је Зхонгсхан јиахе хардваре цо., ЛТД. Специјализован за производњу ограда од поцинкованог челика, квалитет производа је добар, стриктно према стандарду међународног система квалитета исо9001. Да ли су ваши поуздани произвођачи цинк ограда?


 • Newsletter
 • Kategorija proizvoda
 • Kontaktirajte nas

  Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

  Тел: + 86-760-85588259

  Моб: +8613590829129

  Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

 • QR Code
 • Цопиригхт © Зхонгсхан Јиахе Метал Цо, Лтд Сва права задржана.