Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

Тел: + 86-760-85588259

Моб: +8613590829129

Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Процес проток и формулација параметара Зхонгсхан цинк челичне ограде.
Mar 28, 2018

Производни процес се односи на метод целокупног процеса производње производа, укључујући технолошки процес, технолошке параметре и технолошку формулацију.

Метода процеса се односи на метод који радник користи производну опрему за обраду сировина, делова или полупроизвода у специфичном производном процесу. Процес производње односи се на правила за полазне материјале и материјале за паковање који се користе за производњу одређену количину готовог производа, количину и технологију, упутства за обраду, мере предострожности, укључујући и контролу процеса производње једног или скупа датотека. Процес производње односи се на метод и технологија углавном обухвата процес производње и обраде садржаја као што су напредна технологија производње је основа за производњу квалитетних производа, побољшање гаранције економских користи. За трансформацију традиционалне опреме са високом технологијом и производним процесом основни је начин побољшања традиционалне међународне конкурентности у индустрији.

Процесни ток и формулација параметара челичне ограде за зхонгсхан цинк.

Важни технолошки параметри челичне ограде од жонгшана:

Челични цинк, поцинкована челична цев у вишим температурним уронцима од преко 1000 ° Ц, молекуларна структура челичне површине промијенила се, како би се постигла потпуна пенетрација фузије и цинкови слој, произвели трајнији заштитни слој од унутрашње стране како би се спречило рђање челични подлога.

Богато фосфатирање цинка: побољшана адхезија слоја и супстрата.

Органски премаз епоксидног праха богат цинком: дуготрајна отпорност на корозију и отпорност на ударце.

Полиестерско фарбање у праху: анти-ув стабилност, одлична антикорозивна и површинска самочишћења.

Обрада облоге: епоксид богат цинк је већи од 100ум органског зинц-оксида или 40ум полиестерског премаза већи од 80ум.

Зхонгсхан цинк челични поступак заштите: плоча за грејање, високофреквентно заваривање, сечење, штанцање, прање, прање, алкално чишћење, прање, цинков фосфид, чишћење, високотемпературно електростатичко распршивање (јак електростатик, на површини подлоге је негативан за боју) , високотемпературно отврдњавање повећава адхезију (180 ℃ - 180 ℃), инспекцију, паковање.

Додаци за цинк-челичну ограду се подијељују на поклопац колоне, темељ колоне, декоративни покров колоне. Врхња капа има поклопац од пагода и кугличну капицу. Њихова функција је покривање отварања колоне и спречавање кишнице да улази у цев.

Прибор за челичну ограду од челичног цинка Зинц челичне ограде и спојни елементи подијељени су на двије стране У картице и три стране у облику у облику картице, њихов фиксни начин је ставити У картицу са самим додиром фиксираном у колону и брзо добијати извртајте рупице у пречнику помоћу вретена против крађе на У картицу.

Основни производи компаније су: заједница за стамбени комплекс, висококвалитетне виле, инсталација породичне производње алуминијумских врата и прозора, балконска ограда, ограда, ограде за степенице, капије од кованог гвожђа, инжењеринг од челичне конструкције, опћинске саобраћајне баријере, ограде, вањске надстрешнице, рекламни шатори, бицикла, бицикла и остали хардверски производи, компанија поседује производни капацитет годишње производње од 180 милиона јуана, компанија на домаћем тржишту у гуангдонг, хунан, хаинан, сханки, хенан, лиаонинг, иуннан, сицхуан и друге провинције, дугорочне и "агилне", "земаљска башта" итд. многи од наведених компанија за промет некретнинама и општинске инжењеринг компаније и међународна позната фирма за продају бренда ради одржавања добре сарадње, производи се извозе у Европу, Сјеверну Америку, Југ Америке, југоисточне Азије, Блиског истока и других земаља и региона.

Компанија се увек придржавала првокласног квалитета и првокласног бренда. Прво пружање услуге "службено начело, тежак за разумевање квалитета, квалитет као референтни оквир за добијање бољег угледа, истовремено, треба обратити пажњу на технолошке иновације, настављамо да се унапређујемо и одржавамо концепт фокусирања, ефикасности и победе за пружање квалитетног и савршеног сервиса за наше нове и старе купце. • Newsletter
 • Kategorija proizvoda
 • Kontaktirajte nas

  Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

  Тел: + 86-760-85588259

  Моб: +8613590829129

  Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

 • QR Code
 • Цопиригхт © Зхонгсхан Јиахе Метал Цо, Лтд Сва права задржана.