Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

Тел: + 86-760-85588259

Моб: +8613590829129

Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Метода за монтажу ограде и конвенционалног стила
Sep 07, 2018

У циљу олакшања транспорта, балконска ограда је углавном монтирана. Пречке су у складу са спецификацијама и захтевима за размак вертикалних шипки. Увезена опрема је стандардна за пуњење за лако постављање и монтажу вертикалних шипки. Противпрофтна опруга од нерђајућег челика је фиксирана и водоотпорни прстен је заптивен. Повезивање колоне је углавном трокомасти картон и посебан противпровални вијак.


Челична ограда од челика у новој заштитној огради направљена је од поцинковане цијеви од челика топлотне чврстоће. Његова снага и карактеристике су далеко супериорнији од обичне ниске угљичне челичне жице и црне заварене цеви. Није бољи само од обичних ограда. И отпорност на корозију, под ударом чврстоће, не може се лако деформирати, поломити, челична ограда од цинка користи три унакрсне траке, размак између вертикалних размака не више од 12 цм, колона може бити произвољно усклађена, али мора узети у обзир његов пречник и вертикалне бар координације.


Постоје две најчешће коришћене:

Први тип је стандард: Цроссбар: 32 * 32 * 1.2мм Вертикална трака: 16 * 16 * 1.0мм Колона: 50 * 50 * 1.5мм


Други тип је побољшан: Цроссбар: 40 * 40 * 1.2мм Вертикална трака: 19 * 19 * 1.0мм Колона: 60 * 60 * 1.5мм


Дебљина се може прилагодити према захтјевима купца, висина је углавном не више од 2 метра, више се користе 1,2 метра и 1,5 метра.


Процес статичког спреја балконске ограде:


1, претходна обрада:

Намена: За уклањање уља, прашине и рђе на површини радног предмета и за формирање "фосфатног слоја" на површини радног предмета који је отпоран на корозију и може повећати адхезију прскања.


Кораци процеса: одмашћивање, уклањање каменца, фосфатирање, пасивација. После претходног третмана, радни предмет не само да нема нафте, рђе и прашине на површини, већ такође производи равномерно и грубу сиву фосфатну фолију која није лако рђати на сребрно бијелој сјајној површини која може спречити рђу и повећати спреј спреј. Адхезија.


2. Електростатичко распршивање:

Намена: равномерно распршите прашни слој на површину радног комада. Специјалне радне комаде (укључујући локације на којима се лако може појавити електростатички заштитни слој) треба прскати помоћу електростатичког распршивача високих перформанси.


Кораци процеса: Користећи принцип електростатичке адсорпције, слој прашкастог премаза равномерно је распршен на површини обраде; отпадни прах се опоравља системом за опоравак и може се поново употребити након просецања.


3, високотемпературно отврдњавање: фритеза

Намена: За загревање прашкастог премаза на површини радног предмета на одређену температуру и одржавање у одговарајућем времену за таљење, нивелисање и учвршћивање, како би се добио површински ефекат радног комада који желимо.


Кораци процеса: Потисните прскан рад у пећницу за сушење, загријавајте на унапред одређену температуру (обично 185 степени) и држите је у одговарајућем времену (15 минута);


 • Newsletter
 • Kategorija proizvoda
 • Kontaktirajte nas

  Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

  Тел: + 86-760-85588259

  Моб: +8613590829129

  Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

 • QR Code
 • Цопиригхт © Зхонгсхан Јиахе Метал Цо, Лтд Сва права задржана.