Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

Тел: + 86-760-85588259

Моб: +8613590829129

Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Да ли су ограде скупе? Не! Ви правите новац!
Apr 27, 2018

Успешни људи имају одлучујућу тајну, без обзира на тренутну добит или губитак, само треба да будете у будућности. Мало јефтино само ће вас у будућности изгубити превише. Слично томе, куповина балустрада је на исти начин, а многи људи мислим да је прескупо пошто се види цена коју нуди челична ограда од цинка. Уосталом, купите јефтиних ограда од гвожђа. У ствари, ови људи су се скоро жалили касније.

[addition and guardrail]

Зашто је то разлог? При томе се ради о куповини ограда од ливеног гвожђа, ПВП-а, пластичног челичног ограда након неколико година корозије рђе или оштећења спољашњих сила. Не постоји разлика између трошкова одржавања и поновног пуњења. И огранак цинка фабрика челичне облоге може учинити 20 година не рђати. Трошкови одржавања су скоро нули! Дакле, то је само неколико година далеко.Зинц челичне шипке ће бити јефтиније од општих ограда, деценијама после деценија? У то вријеме, процјењујемо да је цена уобичајених ограда може бити неколико пута већа од челика од цинка!

А то је само трошак новца, времена? Током наредне деценије или више, деценије. Да ли треба да трошите пуно времена у одржавање ограде? Ово није мали договор. Само један центиметар времена вреди један инч злато.Тиме је више вредно од новца.Зинц-челичне ограде произвођач зхонгсхан гаи хардваре цо., ЛТД чини све што је могуће да вам помогне!


 • Newsletter
 • Kategorija proizvoda
 • Kontaktirajte nas

  Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

  Тел: + 86-760-85588259

  Моб: +8613590829129

  Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

 • QR Code
 • Цопиригхт © Зхонгсхан Јиахе Метал Цо, Лтд Сва права задржана.