Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

Тел: + 86-760-85588259

Моб: +8613590829129

Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

Znanje
Dom > Znanje > Sadržaj
Произвођач од поцинкованог челика, балустер боја стварно само мириље тако једноставно?
May 04, 2018

Обојене жељезне шипке, а то су познате и непознате речи, сада врло мало људи користи ограде, али још увек постоји мала врста биљке или приватна у продаји производње, зашто само мало.

Али, да ли је ово најтрагичније гвоздене ограде заиста јефтине? Квалитет је велики проблем. За неколико година ће се рђати. Најважније од свега. Сама мала фабрика или приватне компаније користе јефтину и јефтину боју како би уштеделе трошкове. То представља велику опасност здравственим проблемима потрошача.

Боје ће бити испарљиви органски растварачни гас, укључујући формалдехид, бензен и бензен једињења итд. Тело које дуго дисање гаса изазива вртоглавицу, главобољу, тјелесност у грудима, слабост удова и кашаљ, дуготрајно излагање високопозивној боји може изазвати апластичну анемију , леукемија, туберкулоза, плеурисија и друге озбиљне болести, чак и карцином. А труднице треба више бити свесне опасности. Дуготрајна изложеност алергији на лагану кожу. Тежина може утицати на фетус и може проузроковати абнормалност фетуса.

Многи људи се крећу и излазе из својих домова. Бојим се да је превише смрдљив.Али шта је стварност? Од човекове плоче, зидног папира, боје, чекања на кућу да инсталирају материјал, непрекидно се улива у ослобађање формалдехида, бензена и други штетни гас. За три до петнаест година. Због тога је у последњих неколико година људи почели да иду зелено. Произведени су произвођачи челичних ограда од челика. Електростатички поступак наношења праха, нетоксичан и без мириса, 20 година. Боја челика. 30 година без рђе. То је први избор за вашу зелену декорацију куће. Добродошли на питања.


 • Newsletter
 • Kategorija proizvoda
 • Kontaktirajte nas

  Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

  Тел: + 86-760-85588259

  Моб: +8613590829129

  Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

 • QR Code
 • Цопиригхт © Зхонгсхан Јиахе Метал Цо, Лтд Сва права задржана.