Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

Тел: + 86-760-85588259

Моб: +8613590829129

Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

Znanje
Dom > Znanje > Sadržaj
Цинкови челик произвођач летњих дана, ваше кућне ограде су у реду?
May 03, 2018

Након завршетка дугог одмора, да ли пријатељи и даље осећају да су још увек заљубљени? Током ове празничне сезоне пронашли смо две ствари, прво: кинеска популациона база, друга ствар: долази лето!

На југу Кине, само две сезоне су годишње, један је зима а други је лето. У гуангдонгу, лето је готово две трећине године. У врелим данима сви покушавају да се охладе, хладне напитке вентилатора за климатизацију и тако даље, особа је све врућа неподношљива, осим што је балустер?

Знаш, топлотни капацитет метала је веома низак, а површинска температура ограде је много већа од спољне температуре. Окови од нерђајућег челика су посебно топлији од 20 до 30 степени од спољне температуре, а то није проблем је да пржите средње ретку шницлу на ограде од нерђајућег челика на овој температури.

Главна ствар је да је познат принцип топлотне експанзије и контракције, тако да не пијте воду на високим температурама ограде, врло је вероватно да ће изазвати прелом завара. И боље је да га не додирнете у случају ожиљака. Постоји ли начин за то једном и заувек? Постоје цинкови челични лимови, високе чврстоће, 30 година рђе, дизајн монтаже, без спојева за лемљење. Произвођач-произвођач зинц-челичних ограда, Зхонгсхан Јиа и хардваре цо., ЛТД. 15 година посвећено челичној огради од цинка, због професионалне, тако одличне!


 • Newsletter
 • Kategorija proizvoda
 • Kontaktirajte nas

  Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

  Тел: + 86-760-85588259

  Моб: +8613590829129

  Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

 • QR Code
 • Цопиригхт © Зхонгсхан Јиахе Метал Цо, Лтд Сва права задржана.