Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

Тел: + 86-760-85588259

Моб: +8613590829129

Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

Znanje
Dom > Znanje > Sadržaj
Зашто је ограда за аутопут израђена од челичног цинка уместо нерђајућег челика?
Apr 26, 2018


Када су у питању заштитне ограде високе брзине, већина помисли на цинк челик. Данас већина заштитних ограда израђена је од челика од цинка. Зашто је то? Зар није ПВП баријера од нехрђајућег челика?

Када је у питању ово, морате рећи баријеру велике брзине. У комбинацији са обичним заштитним зидовима, захтеви за заштиту од високе брзине за путеве су већи. Опћи материјал не може да одговори захтевима. Челик зинц је другачији.

За заштиту возача неопходно је: заштита од удараца, брзина возила, како би се заштитио возач и путник, брза заштитна ограда мора имати одређену снагу, ниски интензитет препреке ако оштећење приликом ударања, летење заштитне ограде може проузроковати секундарна оштећења возачима и путницима. Челични и други материјали имају слабу отпорност на удар и не могу да задовоље захтеве.

Захтев 2: снажна отпорност на корозију, дугачак пут на аутопуту и најбржи пут на неприступачном планинском подручју, то је изазвало потешкоће у одржавању саобраћајне ограде у великој брзини, високе трошкове одржавања. У дивљој средини, заједничка ограда се лако руши и рђава, тако да се углавном користи за 30 година ограде од нехрђајућег челика.

Захтев 3: боја је привлачна, боја високе брзине за заштиту на путу мора играти улогу упозорења возача, а при стању на отвореном не бледи. Зинц челична заштитна површина са увезеним прашком електростатичко распршивање, добра адхезија, 20 године боје боје.

Потражња 4: приступачна. Трошак заштитне ограде аутопута, који је стотине хиљада километара, мора бити неопходан. Свеобухватна цијена челичне заштитне плоче од цинка је знатно нижа него код других огранака на тржишту (свеобухватна цијена укључује трошкове одржавања, инсталацију цена, транспортна цена итд.).


 • Newsletter
 • Kategorija proizvoda
 • Kontaktirajte nas

  Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

  Тел: + 86-760-85588259

  Моб: +8613590829129

  Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

 • QR Code
 • Цопиригхт © Зхонгсхан Јиахе Метал Цо, Лтд Сва права задржана.