Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

Тел: + 86-760-85588259

Моб: +8613590829129

Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

Znanje
Dom > Znanje > Sadržaj
Зашто челична ограда од цинка користи различите спецификације цијеви?
Apr 19, 2018

Познато је да су цеви циркуларних челичних ограда састављене различитим спецификацијама, величинама и облицима. Неки људи морају питати, зашто не користити исту врсту цеви? Која је тајна?

Разлози су следећи.

Why does zinc steel fence use different specifications of pipes?

1. Величина цеви се одређује према величини тачке напрезања. На пример, површинска епрувета и колона обично се постављају у положај руке, а усправна постава је главна конструкција која подржава целу шину. Због тога , две цијеви су дебље и веће. Вертикална цијев је мање напрезана, тако да је обично тања и тања. Овај дизајн може у потпуности искористити вриједност цијеви и избјећи отпад. И значајно смањује тежину ограде, лако се транспорт. Структура различитих комбинација цеви може побољшати укупну чврстоћу ограде.

Два: лепа, различита комбинација материјала специјалне цеви, учинити да је визуелни ефекат ограде бољи. Не само то, можемо додати неке меке линије до ограде, као што су цвјетови гвожђа. Комбинација правог и меког може побољшати укупну лепоту .

Зхонгсхан цинк челични ограде произвођач у Зхонгсхан и хардвер ЦО., ЛТД. Главни производи су: заједница за стамбени комплекс, врхунске виле, уградња алуминијумских врата и прозора од алуминијума, балконска ограда, ограда, ограда за степенице, капија од кованог гвожђа, гвожђе, инжењеринг од челичне конструкције, на отвореном надстрешнице, рекламни шатори, бицикла, бицикла и остали хардверски производи, компанија има производни капацитет годишње производње вриједности од 180 милиона јуана, компанија на домаћем тржишту у гуангдонг, хунан, хаинан, схаанки, хенан, лиаонинг, иуннан , сицхуан и друге провинције, дугорочне и "агилне", "земаљска башта" и тако даље многе наведене компаније за промет некретнина и општинске инжењеринг компаније и интернационалне познате компаније за продају бренда ради одржавања добре сарадње, производи се извозе у Европу, Јужне Америке, југоисточне Азије, Блиског Истока и других земаља и региона. Компанија се увијек придржавала првокласног квалитета и првокласног бренда. Прво пружање услуга "службени принцип, тежак за разумевање квалитета, квалитет као мерило за добијање бољег угледа, истовремено треба обратити пажњу на технолошке иновације, наставити се побољшавати и одржавати концепт фокуса, ефикасности и побједе како би осигурали високу - квалитет и савршен сервис за наше нове и старе купце.


 • Newsletter
 • Kategorija proizvoda
 • Kontaktirajte nas

  Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

  Тел: + 86-760-85588259

  Моб: +8613590829129

  Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

 • QR Code
 • Цопиригхт © Зхонгсхан Јиахе Метал Цо, Лтд Сва права задржана.