Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

Тел: + 86-760-85588259

Моб: +8613590829129

Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

Znanje
Dom > Znanje > Sadržaj
Зашто је поправку рукохвата потребна промена цијелог дела? Можда сте на почетку одабрали погрешну!
Apr 27, 2018

Људи често кажу да је мала ствар сакривена на универзитету и железничкој индустрији. Постоје многе врсте ограда, алуминијумске легуре, ливеног гвожђа, ПВП-а, дрвета и тако даље. Када купујете не треба само да разматрате цену, практично и тако даље. Најважније питање је поправити трошак. Људи се болесни, а ограде нису изузетак. Испод деловања спољашњих сила, ограде ће деформирати, рђати, разбити и тако даље. Трошкови одржавања су критични. [addition and guardrail]

Када се ограде прекине, корозија и тако даље, како да поправимо? Хајде да погледамо неке од најчешћих ограда на постојећем тржишту. Ограде од ограде од инока, ограде од племенитог челика, ПВП ограде, ограде од легуре алуминијума, испирања балустрада. само један начин поправљања ових балустера уколико су сломљени. То је цео комад рушења, а затим поновно учитавање. Трошкови поправке су углавном неприхватљиви. За потребе балустера ће се тражити откуп, што ће укључити уклањање и инсталирање два трошка рада. сигуран сам да читаоци не могу помоћи да питају зашто их требају реинсталирати. Разлог је једноставан. Ограде су заварене. Након удара, деформација није једна од две цијеви. То је комад. Исто вриједи и за руст. Не мораш да поправиш ниску цену ограде?

Ово има, цинк челичне ограде произвођач цинк челичне ограде монтажног типа, инсталација је једноставна. Једном спољашња сила удара оштећења. Само замијените дијелове. Колона је савијена за замјену колоне и који дио иде наопако. И то је лако се растављају. Такође, непрофесионални радници могу да се инсталирају. Такође штеди два трошка рада.

Зинц-челичне ограде произвођач зхонгсхан јиахе хардваре цо., ЛТД. Специјализовано је за производњу цинка од челика за 15 година. 5 година након гаранције за продају. Да ли купите мир у уму?


 • Newsletter
 • Kategorija proizvoda
 • Kontaktirajte nas

  Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

  Тел: + 86-760-85588259

  Моб: +8613590829129

  Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

 • QR Code
 • Цопиригхт © Зхонгсхан Јиахе Метал Цо, Лтд Сва права задржана.