Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

Тел: + 86-760-85588259

Моб: +8613590829129

Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

Znanje
Dom > Znanje > Sadržaj
Који су фактори који утичу на животни век ограде?
May 17, 2018

Балустраде, као нека врста металних производа који се широко користе на отвореном, његов радни век је различит. Деценијама, само неколико година. Шта су фактори који утичу на животни век ограде?

Један, материјал и занат, материјал као основни материјал балустер директно утиче на век трајања балустера. Уобичајени материјали на тржишту су гвожђе, легирани челик, алуминијумска легура, бакар и сл. Различити материјали имају различите анти-корозивне особине. Тврдоћа и густоћа. Пластичност и сл. Процес проширује основни век трајања ових материјала. Уобичајена техника обраде балустером има распршену боју, електростатичко распршивање праха, пластификацију итд.

Два, временска ситуација, произвођач балустер даје вијек трајања само процењену вредност. Ова вредност ће се променити са више фактора и може се продужити или скратити. Климат је један од најважнијих фактора. На пример, исти балустрад, на северу рок употребе рукохвата ће бити већи од југа. То је зато што је југ вруће и влажно. Север је хладан и сух. То је утицај регионалних климатских разлика на животни век ограде.

Три, одржавање, балустер такође треба одржавати. Правилно уклањање рђе и уклањање прашине могу побољшати свој радни вијек. Но утјецај није огроман.

Зинц-челични ограде произвођач зхонгсхан јиа и хардвер ЦО., ЛТД. Специјализује се за производњу цинчаних челичних шипки за 15 година, основни материјал од поцинкованог челика, 30 година без рђе.4 - слојни анти-корозивни поступак, увозни прашак електростатички прскање процес, 20 година цолорфаст.Анд има одређене способности самочишћења. Добродошли !


 • Newsletter
 • Kategorija proizvoda
 • Kontaktirajte nas

  Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

  Тел: + 86-760-85588259

  Моб: +8613590829129

  Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

 • QR Code
 • Цопиригхт © Зхонгсхан Јиахе Метал Цо, Лтд Сва права задржана.