Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

Тел: + 86-760-85588259

Моб: +8613590829129

Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

Znanje
Dom > Znanje > Sadržaj
Спецификација, функција и карактеристике гвоздене коњске ограде.
Apr 12, 2018

Брзи развој саобраћаја, омогућио је људима брз и згодан, уштедјети време, побољшавајући ефикасност. Одговарајућа је довела до економског раста, услед туризма, хотела и друге потрошње. Развијен је и саобраћај на путевима, такође обезбеђују и одређена радна мјеста Превоз је згодан, људи би размишљали о куповини аутомобила, и тако даље, повукли трошкове живота. Међутим, брзи развој саобраћаја, како би се повећао појављивање ауто-несреће, изазвао је одређену претњу људским животима. Убрзање у возилу, емисије изазвале одређени степен загађења животне средине, произвођач жбунског гвожђа ће вам пружити анализу релевантних знања о жељезној огради.

1, поступа улогу гвожђа за заштиту од гвожђа помоћу 32 ㎜ гвоздене цијеви, цијеви направљене након формирања, заваривање обраде 22 пецу обраде пенсу од гвоздене цеви, након процеса високе температуре сушења, електростатичко прскање површине означене рефлективним филмом готовим производом; Декорација је погодна, отпорност на ударце, није лако створити рђу, дуг животни век и друге карактеристике.

2. Иновативни дизајн, погодна инсталација, заштита на путу, ограда, флексибилно кретање. Једноставно за монтажу, нема потребе за дизањем, не може се инсталирати изградња цесте, чување повољно и поуздано место сачува место, производ се може рециклирати, без загађења. Спецификација, функција и карактеристике гвоздене коњске ограде.

20180321150837_0535.jpg

3. Светле боје могу се повезати са великом површином пута путем заштитне ограде за обликовање дужег баријског ланца или за блокирање затворене сигурносне изолације. Укупна носивост је јача, стабилнија, може се подесити уз пут, флексибилна и погодно.

4. Може се употријебити да упозори жуто блицево свјетло или прикаже друге објекте за играње различитих улога и ефеката.

Углавном се користи за заштиту и заштиту опреме и објеката на градилишту, путу и творници, радионици, магацину, паркингу, комерцијалној зони и јавним местима. Колона заштитне ограде против коштања не мора бити фиксирана од стране експанзиони вијак и тла, што је погодно за мобилни транспорт. Може се поставити на цесту како би доминирали саобраћај.

Да ефикасно смањите штету опреме и постројења узрокованих случајним дејством покретне опреме.

Поред тога, она такође игра заштитну улогу у самој опреми за руковање логистиком (као што је оплатна ивичња платформа која спречава пад ризика од удеса виљушкара) гвоздени огранак, ограде за конструкцију, гвоздене коњске полиције, возила, саобраћајна баријера, сигурност, грађевинска ограда, упозорење ознаке и квалитет услуге, поуздана гаранција за ваш налог за управљање саобраћајем и сигурност.

Коњска ограда је позната и као гвоздена ограда, гвожђе, грађевинска возила, ограда, ограда, гвоздена ограда, привремена изолација изолације се углавном користи у грађевинарству, на путу, на путу изоловане популације и велике јавности Процес: површина усваја боју, изглед је леп и висококвалитетан, издржљив.

Материјал: заварена цијев + боја + рефлектирајућа фолија.

Изолирајте гвоздени коњ.

1. Ограде од гвожђа су израђене од висококвалитетне заварене машине за савијање гвожђа са машином за савијање истовремено и коначно заваривањем;

2. Површина је израђена од лака за печење, која је отпорна на корозију и издржљива.

3. Може бити флексибилан за помицање, подешавање уз пут, инсталација је брза и једноставна;

4. Уштеде трошкова и без повреде пута;

5. Залијепите жутог рефлективног филма високог интензитета, а ефекат упозорења је очигледан и идеалан током дана и ноћи.

6. Произвођачи гвоздених коња могу се прилагодити према захтевима купаца;

Компанија се увек придржавала првокласног квалитета и првокласног бренда. Прво пружање услуге "службено начело, тежак за разумевање квалитета, квалитет као референтни оквир за добијање бољег угледа, истовремено, треба обратити пажњу на технолошке иновације, настављамо да се унапређујемо и одржавамо концепт фокусирања, ефикасности и победе за пружање квалитетног и савршеног сервиса за наше нове и старе купце.


 • Newsletter
 • Kategorija proizvoda
 • Kontaktirajte nas

  Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

  Тел: + 86-760-85588259

  Моб: +8613590829129

  Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

 • QR Code
 • Цопиригхт © Зхонгсхан Јиахе Метал Цо, Лтд Сва права задржана.