Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

Тел: + 86-760-85588259

Моб: +8613590829129

Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

Znanje
Dom > Znanje > Sadržaj
Важност заштитних ограда у већим градовима
Jan 30, 2018

Важност заштитних ограда у већим градовима

Како се животни стандард људи поправља, приватни аутомобили постају веома популарни. Данас је безбедност у саобраћају постала највећи убица на путу, а инсталација ограде постала је најједноставнија одбрана!

Заправо, постављање пута обезбеђује највећи део достигнућа смањења стопе саобраћајних несрећа и сигурност путника! Путна ограда постаје ограда за путеве, има и више врста, према различитим крутостима може се подијелити на флексибилну ограду, полу-круту ограду и круту ограду три категорије

Флексибилна ограда се углавном односи на веће капацитете пуфера тешке структуре ограде. Ово је нека врста структуре која је постављена на струну помоћу неколико каблова који врше почетну вучну силу, која се углавном ослања на напон напрезања кабла како би апсорбовао енергију судара возила. Кабл у еластичном опсегу рада, у основи није потребно заменити. Ова врста заштитне ограде је лепа, нема осећаја угњетавања када возило ради, али ефекат индукције вида је лош.

Полугодишна ограда се уопштено односи на континуирану конструкцију ограде са стубом снопа. Ово је врста структуре греда која је фиксирана помоћу реквизита, која се ослања на деформацију савијања и силе затезања ограде како би се одупрла колизији возила. Гредна ограда према различитим структурама може се подијелити на заштитну ограду са снопом у облику слова В, заштитну ограду цијеви, заштитну ограду снопа и тако даље. Сви они имају одређену крутост и жилавост, апсорбују деформацијом греде енергије удара, оштећени делови који се лако замењују, са одређеним линијским видом индукованим ефектом, лепим изгледом.

Крута ограда се углавном односи на основну деформацију структуре ограде. Ово је бетонски зид са одређеним попречним пресеком структуре зида, ослања се на пењање, деформацију и трење за апсорпцију енергије судара. Ригидна баријера у судару не деформише, неће се оштетити, трошкови одржавања су врло ниски, али постоји осећај угњетавања у возилу, лак за коришћење снијега у хладним подручјима,

Након уградње заштитне ограде, површински заштитни слој заштитне ограде за заштиту од аутопута и производа од жељезне ограде прскани су епоксидним прахом богатим цинком и УВ-отпорним полиестерским прахом, а секундарно прашење формира "трајни" премаз са антикорозивном способношћу други слој боје, једнослојни прах неколико пута до неколико пута, који припада високотехнолошкој технологији, најнапреднијој технологији на високој површини на свету. Има карактеристике сигурности и поузданости, снажног украса, отпорности на супер корозију, једноставне уградње, удобног транспорта, без одржавања, високе чврстоће, отпорности на ударце, високе сигурности и нултог загађења. Има супер анти-ултраљубичну функцију, на отвореном не рађа, оксидира и друге хемијске реакције утичу на изглед површине и животне ограде, чиме се елиминише потреба за оштрим одржавањем у будућности, у складу са захтевима заштите животне средине нове научне и технолошке ограде .


 • Newsletter
 • Kategorija proizvoda
 • Kontaktirajte nas

  Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

  Тел: + 86-760-85588259

  Моб: +8613590829129

  Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

 • QR Code
 • Цопиригхт © Зхонгсхан Јиахе Метал Цо, Лтд Сва права задржана.