Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

Тел: + 86-760-85588259

Моб: +8613590829129

Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

Znanje
Dom > Znanje > Sadržaj
Да ли је балустер у вашем дому довољно висок?
May 15, 2018

Данас се услови живота људи постају све бољи и бољи. Квалитет живота је виши и већи. Здравље, сигурност је први приоритет. Ограде су исте, да ли је ограде у кући сигурно? Да ли су ограде довољно високе? Квалитет ограде? Каква је ограда стандард?

Железнице у складу са општим принципима изградње грађевинских објеката на балкону, веранди, затвореним ходницима, терасама, крову главног ченг-јена и степеништем на отвореном треба поставити са аеродрома, који укључују ограде и испуњавају следеће услове: а, шина треба да буде јак и издржљив материјал и може издржати код оптерећења за хоризонтално оптерећење; висина ограде не сме бити мања од 1,05м. Висина ограде високих зграда треба повећати на одговарајући начин, али не више од 1,20 м; Ограде су од терена или крова 0,10 м висине не смеју остати празне; 4. Гдје се налазе дечије активности, ограде морају бити изграђене без лакшег пењања.

Као што је већ речено, ово је тренутни стандард висине балустрада у Кини, и наравно овај стандард може бити модификован у будућности. Добро се слажу услови живота људи, просјечна висина се повећава. Стандард се може ревидирати један дан. Наравно, ово је само претпоставка. Молим вас да пратите најновије стандарде.

Још увек не идите на мерење балустере куће како бисте задовољили стандард, у сваком случају балустер челика од цинка произвођача балза од цинка од челика није мјерити. Ми одлучно примјењујемо националне стандарде. Зинц-челични ограде произвођач зхонгсхан јиа и хардвер цо ., ЛТД. Специјализује у производњи ограда од цинка од челика за 15 година, квалитет је гуарантеед.Маке балустраде строго према националним стандардима. Је ваш труствортхи цинк челичне ограде произвођача. Добродошли на упит!


 • Newsletter
 • Kategorija proizvoda
 • Kontaktirajte nas

  Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

  Тел: + 86-760-85588259

  Моб: +8613590829129

  Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

 • QR Code
 • Цопиригхт © Зхонгсхан Јиахе Метал Цо, Лтд Сва права задржана.