Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

Тел: + 86-760-85588259

Моб: +8613590829129

Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

Znanje
Dom > Znanje > Sadržaj
Уградња ограде за степенице не може бити брзина, потребно је пажљиво разматрати и израчунати.
Apr 13, 2018

Стубиште је већ уобичајено у кућном окружењу. Популарност виле и двоструки улазак, погрешан под, чине степенишће не само да обављају важну функцију већ и да промене традиционални појединачни темпо људи код куће.

20180328134209_9714.jpg

Избор и уградња степеница захтева пажљиву обраду и разматрање. Због вертикалног кретања простора сигурносни учинак степеништа је на врху листе. Избор правог степеништа је основна гаранција сигурности. Величина и висина простора куће утврђују могући нагиб степеништа, а облик степеништа природно је подељен на равну лествицу, спирално степениште, ломљену линију и лучну луч.

Уградња ограде за степенице не може бити брзина, потребно је пажљиво разматрати и израчунати.

Након одређивања облика степеништа, размотрите детаље као што су материјал и структура степеништа. Живот, гвожђе, челик и каљено стакло су основни материјали степеништа. Дрога даје човеку осећај топло издржљивости, први избор материјала за степенице, али захтев за животном средином је веома висок, посебно није погодан за влажно или суво место, под условом да степен неће бити у облику, луд, утиче на сигурност, стога, одређени износ инфлације треба бити обратио пажњу када је инсталациони простор.

У степеништу, уметност гвожђа се обично користи у заштитном огради и рукохвату, ликовној жељезници и колокацији дрвета, формира ефекат који мења калеидоскоп.

Челични степениште је нова услуга ове године, хладна, лагана, паметна, ослободила се каљеног стакла, украшена концизним и савременим стилом спаваће собе. Челик може такође произвести посебне форме лестве како би задовољио потребе различитих простора.

Носивост каљеног стакла је врло јака, често се користи као материјал степеништа, чак и ако је сломљен, неће формирати оштре углове попут обичног стакла да би штетио људском тијелу.

Било какво степениште састоји се од педала, ограда и рукохвата. Педале су углавном противклизне, као што су уградња клизача на ивици. Посебно треба обратити пажњу на повезивање ограда и педала, редовно провјеравати како би се спријечило омекшавање. Ако имате дјецу ваш дом, требали бисте строго контролисати висину балустрада, јер се ради о сигурности корисника.


 • Newsletter
 • Kategorija proizvoda
 • Kontaktirajte nas

  Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

  Тел: + 86-760-85588259

  Моб: +8613590829129

  Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

 • QR Code
 • Цопиригхт © Зхонгсхан Јиахе Метал Цо, Лтд Сва права задржана.