Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

Тел: + 86-760-85588259

Моб: +8613590829129

Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

Znanje
Dom > Znanje > Sadržaj
Колико знате о стаклу на челичном стаклу?
Apr 23, 2018

Челичне баријере Јиангмен цинк челика се широко користе у трговачким центрима, аеродромима, школама, хотелима и другим великим јавним местима и приватним резиденцијама. Прва слика имиџа цинка од челика је лепа и транспарентна. Постоји и забринутост да је стакло не довољно јако, тако да ћу вас данас представити јединственом стаклу.

How much do you know about the glass on the steel glass?

Стакло на стакленој баријери од поцинкованог цинка је нека врста каљеног ламинираног стакла, а поступак је заптивање два или више комада каљеног стакла помоћу ПВЦ фолије. Затим, у условима високе температуре, ваздух се извлачи. Уклоните каљено стакло лепљени заједно.

Затамњено ламинирано стакло има одличну отпорност на ударце. Такође се широко користи у производњи аутомобила у случају тешке несреће. Стакло ће се разбити у просечну тупчасту честицу, а она ће бити причвршћена на средину ПВЦ фолије, а не преломити у оштре делове као што је традиционално стакло. Ово у великој мјери штити сигурност возача и путника. На исти начин, каљено стакло које се користи на цинкови челичној палици не мора бринути о његовој сигурности.

Основни производи компаније су: заједница за стамбени комплекс, висококвалитетне виле, инсталација породичне производње алуминијумских врата и прозора, балконска ограда, ограда, ограде за степенице, капије од кованог гвожђа, инжењеринг од челичне конструкције, опћинске саобраћајне баријере, ограде, вањске надстрешнице, рекламни шатори, бицикла, бицикла и остали хардверски производи, компанија поседује производни капацитет годишње производње од 180 милиона јуана, компанија на домаћем тржишту у гуангдонг, хунан, хаинан, сханки, хенан, лиаонинг, иуннан, сицхуан и друге провинције, дугорочне и "агилне", "земаљска башта" итд. многи од наведених компанија за промет некретнинама и општинске инжењеринг компаније и међународна позната фирма за продају бренда ради одржавања добре сарадње, производи се извозе у Европу, Сјеверну Америку, Југ Америка,

 • Newsletter
 • Kategorija proizvoda
 • Kontaktirajte nas

  Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

  Тел: + 86-760-85588259

  Моб: +8613590829129

  Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

 • QR Code
 • Цопиригхт © Зхонгсхан Јиахе Метал Цо, Лтд Сва права задржана.