Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

Тел: + 86-760-85588259

Моб: +8613590829129

Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

Znanje
Dom > Znanje > Sadržaj
на је разлика између степеништа без баријера и заједничког ограде?
Apr 20, 2018

У нашем животу често се види уобичајена ограда на степеништу, вероватно би сви требали знати боље, али се степен без баријера такође користи у нашем животу, али колико људи разуме? Зхонгсхан произвођач заштитне ограде и одговор за вас, степенице без препрека могу учинити евакуацију степеништа , али евакуациона степеништа нису неопходно степениште без препрека, степениште без препрека је на основу заједничког степеништа при чему се постављају одређени услови, као што су висина шина и висина и ширина корака, итд., углавном за употребу трске и стари човек. Дакле, каква је разлика између степеништа без баријера и обичног ограде? at is the difference between barrier-free stair and common stair railing? Која је разлика између степеништа без баријера и заједничког ограде?

Главна разлика између стопала без баријера и заједничке ограде за степенице је коришћење различитих људи.

1: обична нормална особа УПОТРЕБЕ обичног степеништа, углавном ливеног гвожђа или материјала од нерђајућег челика, више играју прекрасни сигуран ефекат.

2: стуб за степениште без баријера који се углавном користи у домовима за његу, болницама, мјестима, железничкој инсталацији без препрека према специфичној потражњи, висина подесива, углавном на бочној страни зида, направљена је од легуре алуминијума или кугла од инока, капута површина најлонске степенице без најлонских препрека за особе са инвалидитетом, као што су особе са инвалидским колицима, могу да користе руку да повуку степенице? Балустраде, анти-скид, удобан, анти-статички, боје мулти-опционално.

Која је разлика између степеништа без баријера и заједничког ограде?

На обе стране степеница потреба за ручним наслонима од 0,85 ~ 0,90 м, држач рукохвата како би се одржала кохерентност, полазна тачка и крајња тачка се простиру хоризонтално изнад 0,30 м, на крају акције горе и доле степенице, док може помоћи телу да одржи равнотежу. Постоји приметан контраст или промена у боји газећег слоја и ударца, како би се побудила будност корисника и помагала слабом посматрачу да разликује. Ширина газећег слоја треба да достигне 0,30м, а висина ударца не би требало да прелази 0,16м. На почетку и крају корака, треба поставити 0.30м да би се означила слепа стаза ширине 0.30 ~ 0.60м, а почетна и крајња тачка степеништа особа са инвалидитетом.

at is the difference between barrier-free stair and common stair railing?

Жонгшијски произвођач заштитне ограде произвео је железничку пругу од петнаест година да произведе различите врсте ограде за ограде, балконску ограду, заштитну ограду није ништа друго у квалитету производа у истој индустрији, а како би се смањила иновативност, интегритет, прагматичан став за услугу, компанија се придржава првокласног квалитета, првокласног бранда. Прво пружање услуге услуге, тежак за разумевање квалитета и квалитета као референтни стандард за добијање бољег угледа; истовремено, треба обратити пажњу на технолошке иновације, наставити да се унапређује и задржи концепт фокусирања, ефикасности и победе за пружање квалитетног и савршеног сервиса за наше нове и старе купце.


 • Newsletter
 • Kategorija proizvoda
 • Kontaktirajte nas

  Додати: Хаицхенг Нортх Роад, Хенгмен, Нанланг град, Зхонгсхан Цити, Гуангдонг 528400, Кина

  Тел: + 86-760-85588259

  Моб: +8613590829129

  Е-маил: мерци.пенг@јиахеметалс.цом

 • QR Code
 • Цопиригхт © Зхонгсхан Јиахе Метал Цо, Лтд Сва права задржана.